Meer resultaten voor spoed tandarts zoetermeer

spoed tandarts zoetermeer
 
tandarts - Kapper cursus / vervolgopleiding.
laten doen bij je eigen kapper, met 50% korting aangegeven met of zelfs gratis aangegeven met bij 1 van de onderstaande kappers in jouw omgeving. Zij knippen iedereen die een minimaal 25 centimeter lange vlecht afstaat aan de Haarstichting namelijk met 50% korting of gratis.
tandarts zoetermeer - Organisatie en structuur in een moderne tandartspraktijk.
Rolf is al meer dan 30 jaar praktiserend tandarts bij de toonaangevende groepspraktijk M2 tandartsen. Als bestuursvoorzitter heeft hij samen met zijn compagnons de praktijk laten groeien van 2 naar meer dan 100 medewerkers. Zijn kennis over de mondzorg en ondernemen deelt hij graag met collegas, managers en andere zorgondernemers.
Spoedgevallen Tandartspraktijk Dosti.
Wanneer is er nu echt sprake van spoed? Bij een ongeval/trauma met beschadiging aan de mond of tanden. Bij hevige pijn. Bij twijfel, aarzel niet en neem telefonisch contact met ons op! Meest gestelde vragen. In onze praktijk staat de patiënt centraal! Alle begrip voor angst. Zorg op maat. Neem contact op. 2723 BD Zoetermeer.
opleiding tandartsassistente
Tandartsprakijk Bordeaux Zoetermeer.
spoed tandarts amsterdam
Haayen Habets Beste tandartspraktijk in Zoetermeer haayenhabets.nl.
Skip to content. Ik ben al patiënt. Bestaande patiënten kunnen via deze link eenvoudig online een afspraak plannen bij Haayen Habets Tandartsen in Zoetermeer. De hoofdingang van onze praktijk bevindt zich aan de Aïdaschouw in Zoetermeer, het tweede kantoorgebouw vanaf de rotonde.
spoed tandarts amsterdam
Tandarts Crooijmans Zoetermeer.
In geval van spoed vindt u op een speciale pagina informatie en het spoedtelefoonnummer. Voor mensen die regelmatig onder controle en behandeling van een tandarts zijn geweest is het vaak mogelijk om patiënt te worden. Neemt u voor verdere info contact op met de praktijk, tel.
tanden bleken tandarts kosten
Tandarts Zoetermeer Tandartspraktijk Schmidt Crans.
Tandarts Schmidt Crans, Zoetermeer. Tandarts Schmidt Crans is gespecialiseerd in angstbehandelingen voor kinderen en volwassenen. Meld u aan voor een oriënterend gesprek in Zoetermeer. Tandarts Schmidt Crans uit Zoetermeer onderscheidt zich door het gebruik van betaalbaar composiet. Hierdoor kunnen wij uw tanden tegen respectabele tarieven weer laten stralen.
Tandartspraktijk Oosterheem Zoetermeer Tandarts in Zoetermeer.
Welkom bij Tandartspraktijk Oosterheem. Onze praktijk is sinds 2013 gevestigd in de wijk Oosterheem te Zoetermeer. Samen met meerdere disciplines, zoals huisartsen, fysiotherapeuten en verloskundigen maken wij deel uit van het gezondheidscentrum in Zoeteremeer. Tandartspraktijk Oosterheem investeert in kwaliteit van het team, de techniek en sfeer om u niet alleen prettige maar vooral goede en professionele zorg te bieden. Ons team bestaat uit ervaren tandartsen. Samen met onze assistenten streven wij ernaar elke patiënt een breed en kwalitatief hoogwaardig aanbod van tandheelkundige zorg met optimale dienstverlening te bieden. Onze tandartsen staan ingeschreven in het KRT kwaliteitsregister voor tandartsen. Wij werken alleen met BIG geregistreerde zorgverleners. Ook zijn wij lid van de KNMT Koninklijke Nederlandse Maatschappij ter bevordering van de Tandheelkunde en de ANT Associatie Nederlandse Tandartsen. Heeft u behoefte aan meer informatie of bent u op zoek naar een tandarts?
Tandarts Brand Home.
In geval van spoed vindt u op een speciale pagina informatie en het spoedtelefoonnummer. De mogelijkheden om patiënt te worden bij onze praktijk zijn beperkt. Belt u ons gerust om te informeren of u bij ons ingeschreven kunt worden. 2726 BL Zoetermeer.
Tandarts Brand Spoedgevallen.
Het telefoonnummer van de spoedgevallendienst is 079-7600067. De spoeddienst is uitsluitend bestemd voor patiënten met zeer ernstige klachten die niet tot de volgende werkdag kunnen wachten! Daarnaast is deze dienst alleen bestemd voor patiënten die aangesloten zijn bij een tandarts van de Kring Zoetermeer.
Wanneer onze praktijk gesloten is, is er een spoeddienst beschikbaar.
Orfeoschouw 16 2726 JD Zoetermeer 079 341 82 74 info@haayenhabets.nl. Skip to content. Wanneer onze praktijk gesloten is, is er een spoeddienst beschikbaar. U kunt hiermee telefonisch contact opnemen met de spoeddienst Kring Zoetermeerse Tandartsen telefoonnummer 079 76 000 67 of met Dental 365 Den Haag /Rotterdam / Amsterdam telefoonnummer 085 051 75 41. U wordt dan doorverwezen naar naar de dienstdoende tandarts.

Contacteer ons