Meer resultaten voor porseleinen facings

porseleinen facings
 
Porseleinen facings Dentalinfo.
Beheersen van de juiste preparatietechniek. Immediate dentin sealing op de juiste wijze kunnen gebruiken. Alle stappen kunnen uitvoeren bij het adhesief plaatsen van partiële porseleinen restauraties. De operatiemicroscoop kunnen inzetten bij het vervaardigen van partiële porseleinen restauraties. Meer informatie Porseleinen facings.
facings tanden
Porseleinen facings Esthetische Tandheelkunde Amsterdam.
Na: foto genomen 1 jaar na plaatsing. BOVENKAAK: het terugstaande tandje is eruit gehaald, na 3 weken genezing zijn er een driedelige brug en 3 porseleinen facings gemaakt. Deze dame kreeg na 11 jaar composietfacings te hebben gehad, 8 porseleinen facings.
Borstreconstructie
Facings laten plaatsen De Gebitskliniek.
Voor plaatsing van porseleinen facings zijn vaak 2 zittingen benodigd. Sinds kort bieden wij Non-Prep facings, dit zijn flinterdunne facings, ongeveer net zo dik als papier. Een groot voordeel van deze porseleinen facings is dat er niet aan de onderliggende tanden hoeft te worden geslepen.
narawellness.nl
Facings Veneers Hongarije Boedapest TopTanden.nl Hongarije.
Bij TopTanden Dental werken we alleen met facings en veneers van de hoogste kwaliteit. Daarom werken we alleen met facings die gemaakt zijn van porselein. Met een porseleinen facing kunnen we uw tand tot in de detail namaken zodat het net zo natuurlijk oogt als de naastliggende tand.
facings tanden
Porseleinen facings Tandheelkundig Centrum Nootdorp.
Overkappingsprothese op implantaten. Plaat of frameprotheses. Behandeling tegen rimpels. Bij deze jongedame ontbrak een kleine snijtand, daarom zijn de hoektanden omgevormd tot snijtanden. Het sterk teruggetrokken tandvlees is gecorrigeerd en uiteindelijk zijn er 2 porseleinen facings en 2 frontkronen gemaakt.
facings tanden
Iedereen dezelfde glimlach NRC.
Toch straalt dat gebit sinds drie maanden nog meer. Ze maakt er geen geheim van: ze heeft facings laten plaatsen. Een wit laagje van kunststof dat op de voorkant van de tanden is vastgeplakt, met als doel een stralende lach.
kroon plaatsen
Facings Breda Van Turenhout.
Tijdens de productie van de facings wordt er voor een tijdelijke oplossing gezorgd, zodat u toch nog met een verzorgd gebit over straat kunt blijven lopen. Een groot voordeel van deze indirecte methode is dat de kwaliteit van de porseleinen facings beter en duurzamer is.
tanden bleken facings
Facings van topkwaliteit voor mooie tanden! Bekijk onze scherpe prijzen!
Gespecialiseerd team voor facings. Zowel composiet als porseleinen facings. Specialist in het maken van esthetische facings. Wij maken facings van topkwaliteit. Onze tandarts is gespecialiseerd in esthetische tandheelkunde. Dus ook gespecialiseerd in het maken van facings, zowel van composiet als van porselein.
FineDent Facings.
Verloop van de behandeling met porseleinen facings.: Intakegesprek, bespreken van de wensen, mogelijkheden, opstellen zorgplan., Begroting, smilesimulatie, advies voor mondhygiëne., Preparatie, afdrukken voor porseleinen facings, plaatsen nood'-facings., Passen van de porseleinen facings try-in en indien akkoord plaatsen van de porseleinen facings.,

Contacteer ons